Kevät 2023 – Våren 2023

Porvoon Setan kaikille avoimet tapaamiset jatkuvat joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina. Tulevat tapaamiset ovat
Ti 4.4, klo 18-20
Ti 2.5, klo 18-20
Tapaamme Porvoon yhdistyskeskuksessa, Mannerheiminkatu 20, K-rapussa.

Borgå Setas öppna träffar fortsätter varje månads första tisdag. De kommande träffarna är
Ti 4.4, kl 18-20
Ti 2.4, kl 18-20
Vi träffas i Föreningscentralens utrymmen, Mannerheimgatan 20, K-trappan.

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Virkkaa Ihan Homona käsityöryhmä kokoontuu joka toinen viikko Porvoon pääkirjastolla. Olitpa vasta-alkaja tai konkari ja virkkaat, neulot, ristipistelet tai ihailet muiden kätten jälkeä, olet tervetullut seuraamme! Seuraava tapaaminen on ke 29.3. klo 16-19.

Virkka Helt Homona handarbetsgruppen samlas varannan vecka på huvudbiblioteket. Vare sig du är nybörjare eller erfaren, om du virkar, stickar, gör korsstygn eller beundrar andras arbeten, är du välkommen med i gänget! Följande träff är ons 29.3. kl 16-19.

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Myös muuta ohjelmaa on tulossa. Esimerkiksi tulevaa Pride viikkoa aletaan suunnittelemaan pe 14.4. Seuraa meidän Instagram tiliä www.instagram.com/porvoonseta/ tai Facebook-sivua www.facebook.com/porvoonseta niin pysyt ajan tasalla.

Det kommer även annat program. Vi börjar tillexempel planera den kommande Pride veckan fre 14.4.
Följ oss på Instagram www.instagram.com/porvoonseta/ eller Facebook www.facebook.com/porvoonseta , så får du aktuell information om vad som pågår.

Hallitus / Styrelsen 2023

Porvoon SETA ry:n uusi hallitus on valittu vuosikokouksessa 17.1.2023.

Puheenjohtajana jatkaa Marianne Chanth, varapuheenjohtajana toimii Elli Rankka, sihteerinä Heli Arola ja jäsenvastaavana Sari Bertling. Hallitustyössä mukana myös Marcus Onnelainen.

Hallitus 2023 – Styrelsen 2023

Haluatko olla mukana tekemässä Porvoosta sateenkaariystävällisempää paikkaa? Hallitukseen voivat hakea Porvoon Setan jäsenet ja hallituksen työskentely muokkautuu aina siinä toimivien ihmisten mukaan.
Porvoon Setan vuosikokous järjestetään tammikuussa 2023, jolloin uusi hallitus valitaan. Jos sinulla on kysymyksiä, ota yhteyttä viereisen lomakkeen kautta ja vastaamme mielellämme tiedusteluihin.

Vill du vara med och göra Borgå mera regnbågsvänligt? Som medlem i Borgå Setas kan du söka till styrelsen.
Borgå Setas årsmöte ordnas i januari 2023 och då väljs den nya styrelsen.
Om du har frågor, kan du kontakta oss via det intilliggande formuläret och vi besvarar dem gärna.

Päätös kasviperäisestä tarjoilusta

Porvoon Setan hallitus päätti, että kaikissa tapahtumissamme tarjoilu tulee jatkossa olemaan kasviperäinen. Siten voimme huomioida suurimman osan erilaisista eettisistä, kulttuurisista ja uskonnollisista ruoka-ainerajoituksista. Päätös kasviperäisestä tarjoilusta vähentää hiilijalanjälkeä, globaalia epäoikeudenmukaisuutta sekä on eettinen kannanotto lajisortoa vastaan.

Virkkaa ihan homona – Virka helt homona

Porvoon Setan käsityöryhmä kokoontuu nyt säännöllisesti! Olitpa vasta-alkaja tai konkari ja virkkaat, neulot, ristipistelet tai ihailet muiden kätten jälkeä, olet tervetullut seuraamme!

Kokoonnumme klo 16.00 alkaen Porvoon pääkirjaston ryhmätilassa, joka on ensimmäisessä kerroksessa tietokirjaosaston yhteydessä. Paikalle voi saapua milloin itselle sopii.

Nähdään! 🙂

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Borgå Setas handarbetsgrupp möts nu regelbundet! Vare sig du är nybörjare eller erfaren, om du virkar, stickar gör korsstygn eller beundrar andras handlag, är du välkommen med i gänget!

Vi samlas kl. 16.00 i huvudbibliotekets grupprum, som finns på första våningen i anslutning till fackboksavdelningen.
Man kan komma med då det passar en bäst.

Vi ses! 😊

Kiitos Tack !!!

ISO kiitos kaikille, jotka osallistuitte Porvoo Pride-viikkoon! 💜
Oli mahtava ensimmäinen kokemus ja nyt vedämme hetken henkeä. Oli niin upea viikko että tästä on tehtävä kooste, jotta on jotain mitä muistella odotellessamme ensi vuotta! 🥰

Porvoo Borgå Pride & Porvoon Seta kiittää ja kumartaa!

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Ett STORT tack till er alla, som deltog i Borgå Pride veckan! 💚
Det var en minnesvärd första erfarenhet och nu drar vi andan en stund. Veckan var så underbar att vi kommer att göra ett sammandrag, så vi kan återkalla alla fina minnen i väntan på nästa år! 🥰

Porvoo Borgå Pride & Porvoon Seta tackar och bockar!

Pride suunnittelua / planering

Jatkamme Porvoo Pride 2022 viikon suunnittelua. Monenlaisia suunnitelmia on jo ohjelmasta, yhteistyökumppaneista ja kaikenlaisesta muusta, mutta lisää ideoita otetaan vastaan. Tai ehkä haluat ilmoittautua vapaaehtoiseksi? Kaikkia tarvitaan tekemään Porvoon suurinta ihmisoikeustapahtumaa!

Kokoonnumme klo. 17.00 Porvoon kaupunginpuistossa, lähellä muumipuistoa.

Nähdään!! 🤩

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Vi fortsätter planera programmet för Borgå Pride veckan 2022. Vi har redan en hel del planer angående programmet, sammarbetspartners och allt möjligt annat, men vi tar gärna emot flera idéer. Eller kanske vill du anmäla dig som frivillig? Alla behövs för att göra Borgås största människorättsevenemang så fint som möjligt!

Vi samlas kl. 17.00 i stadsparken, nära muminparken.

Vi ses!! 🥰

Sateenkaarimessu Regnbågsmässa

Kävimme keskustelemassa suomalaisen ja ruotsalaisen seurakunnan kanssa sateenkaarimessusta, joka tullaan pitämään Porvoo Pride viikon alussa 15-21.8.2022. Mukana keskustelussa oli myös Yhteys-liikkeen puheenjohtaja.
Porvoo Prideen on jo kauan toivottu sateenkaarimessua, jossa jokainen hyväksytään omana itsenään.
Nyt se vihdoin tapahtuu!! 🥰

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Vi träffades med finska och svenska församlingen, samt ordförande för Gemenskapsrörelsen. Vi diskuterade regnbågsmässan, som kommer att arrangeras i början av Borgå Pride veckan 15-21.8.2022.
Vi har redan länge önskat oss en regnbågsmässa, där alla accepteras som de är.
Nu blir den äntligen av!! 🥰

Virkataan ihan homona

Huomenna ma 13.6 kaikki mukaan virkkaaamaan, neulomaan, ristipistelemään tai ihan vain viihtymään hyvässä seurassa! Tavataan pääkirjaston luona, Papinkatu 20.

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Alla med och virka, sticka, sy korsstygn eller helt bara trivas i trevligt sällskap!
Vi träffas vid huvudbiblioteket, Prästgatan 20.

Vapaaehtoiseksi Porvoo Prideen?

Kuva on sarjakuvataiteilja Emmi Valven käsialaa.

🏳️‍🌈 Haemme vapaaehtoisia Pride viikolle! Täytä alla oleva lomake ja tule mukaan iloiseen joukkoomme! 🏳️‍🌈 😄

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

LOMAKKEESEEN