Return to Porvoo Pride – Borgå Pride 14-20.8.2023

Knife Girl (soolo), Homeopatia @ Porvoon Kulttuurilaiva 17.8.2023

ENNAKKOLIPUT: https://biletti.fi/…/porvoo-pride-3-knife-girl-soolo…

Facebook: https://fb.me/e/15Koh4RpC

Knife Girl (soolo)

Knife Girl on 21-vuotiaan laulaja-lauluntekijä-tuottaja Lili Aslon musiikillinen alterego. Artistin debyytti-EP ”Metro” julkaistiin kesäkuussa 2021, ja se saavutti paljon huomiota ja kiitosta etenkin kriitikoiden sekä uusia artisteja seuraavien musiikkimedioiden keskuudessa. Debyytin jälkeen kuultu, kymmenen raidan ”OONA EP” vahvisti Knife Girlin tyyliä ja kasvatti mainetta kasvavana ja noteerauksen arvoisena tuottajan ja biisintekijänä. Kappaleille ominaista ovat seikkailulliset ja yllätyksellisestkin äänimaisemat ja erityiset melodiset elementit. Syyskuussa 2022 julkaistu “Uniform”-albumi nostatti todellisen Knife Girl -kuumeen ja poiki artistille suuren määrän palkintoehdokkuuksia sekä vielä aiempaa vankemman fanikunnan.

Homeopatia

Ovet 18
Homeopatia 19
Knife Girl (soolo) 20
Tapahtuma loppuu 22

Liput 10-20e maksukyvyn mukaan.

Tervetuloa!
Välkommen!
Welcome!
❤

Kulttuurilaivan turvallisen tilan ohjeistus:

Älä oleta sukupuolta, seksuaalisuutta, kansalaisuutta, sosioekonomista statusta, ikää tai terveydentilaa. Kunnioita henkilöiden omia nimiä ja identiteettejä.

Kunnioita toisen rajoja ja tilaa Älä kommentoi etenkään vieraiden ihmisten ulkonäköä tai kehoa. Pyydä koskemiseen lupa ja anna tilaa kun sitä pyydetään.

Älä käytä syrjivää tai loukkaavaa kieltä.
Älä tuota rasistista, seksististä, homofobista tai muuten loukkaavaa puhetta.

Ole vastuussa omasta toiminnastasi.
Jos saat palautetta käytöksestäsi, ota se vastaan avoimin mielin ja koita parantaa käytöstäsi.