Love boat goes queer


Love boat goes queer, seilaa ensimmäistä kertaa! 

M/S Suvi-Tuuli lähtee sateenkaariliput liehuen Porvoon saaristoon perjantaina 19.8. klo 18.00. Luvassa on muun muassa musiikkia, karaokea ja kuplivaa seuraa. Aluksessa on aurinkokansi ja baari, josta voi ostaa virvokkeita ja pientä naposteltavaa.
“Tarjolla on sitä kiellettyä hedelmää, se mikä tapahtuu täällä se tänne jää”. 

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Love boat goes queer, seglar för första gången!

M/S Suvi-Tuuli beger sig med regnbågsflaggorna vajande till Borgå skärgård fredagen 19.8. kl 18.00. Kvällen bjuder bland annat på musik, karaoke och sprudlande sällskap. Fartyget har ett soldäck och en bar, där man kan köpa drycker och något smått tilltugg. 

Ilmoittautuminen ja liput täältä! / Anmälning och biljetter härifrån!

https://atom.flomembers.com/porvoon-seta/events/register/c4ca4238a0b923820dcc509a6f75849b