Maaliskuun tapaaminen Mars träffen

Kiinnostaako Porvoon Setan toiminta? Onko sinulla jokin ajatus sateenkaarevasta toiminnasta Porvooseen? Haluatko kuulla lisää suunnitelmistamme Porvoon Priden suhteen? Tai haluatko ihan vain tulla tapaamaan ihmisiä ja juomaan kahvia? Tervetuloa mukaan!

Kokoonnumme Yhdistyskeskuksen Olohuoneessa, Mannerheiminkatu 20, K-rappu, kellarikerros.

Paikalla myös Sateenkaariperheet ry edustettuna ja mahdollisuus kysellä hedelmöityshoidoista.

Nähdään!!

🖤🤎❤️🧡💛💚💙💜

Är du intresserad av föreningens verksamhet? Har du idéer för regnbågsverksamhet i Borgå? Vill du höra mera om planerna för Borgå Pride? Eller kanske vill du bara träffa människor och dricka kaffe? Kom med!

Vi samlas i Borgå Föreningscentrals Vardagsrum, Mannerheimgatan 20, K-trappan, källarvåningen.

En representant från Regnbågsfamiljer r.f. deltar och det är möjligt att fråga om assisterad befruktning.

Vi ses!!